здравейте приятели! харесвам Алфите,карах ,33 . Намерих си 146 JTD,но е непозната за мен като дизелов двигател. Дайте си мнението и съвет дали си заслужава
Известие
Collapse
No announcement yet.
Здравейте! Мнение за 146 1.9 JTD
Collapse
X
-
ЗдрастиИма много писано по твоята тема във форума. Ползвай търсачката и ще научиш всичко, което ти трябва. аз само съм пускал 4-5 подобни теми
Ще ти нахвърля основните неща само:
146 като цяло е добър автомобил по отношение на пространство в купето, багажник и поддръжката му е сравнително евтина, що се отнася до окачване и други подобни. ЖТД е комънрейлов двигател, в 145/6 е вграждана най-ранната версия. Предлага сносна динамика, икономичен е и много здрав.
ако все пак има нещо, което не можеш да намериш, питай и ще ти отговоримДиагностиката преди покупка е меко казано задължителна
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
-
Ей, приятели,много сте бързи за което съм ви блогодарен !!! Основно ме притеснява един индикатор,който свети на таблото във формата на подгряваща дизелова свещ,насочена надолу,имитираща пръскане на душ и при запален двигател остава да светиAlfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Имаш основание да те притеснява!!! Това не е индикатора за подгряване. Тая лампа свети при проблеми с деботимера, рейката, помпата ю нейм ит...
Задължително отиди да диагностика в сервиз, където имат пълния софт за да се види каква грешка записваМоже и да не е много сериозно, но е добре да се знае, най-малкото за да се коментира цената, ако си заслужава, де...
_______
146 JTD - ex
Comment
-
Едва ли ще ми дадат от автокъщата да ходя по сервизи,но все пак ще опитам да отида.Как се води този тип двигател - пишеше нещо кото JTD, TDI, HDI,коман рейл ли е,какво означева това?Видях на всички стъкла, че e прозводство юли 1999г.Извинявам се,сигурно съм доста смешен с въпросите си,но .... Би ли ми дал някакви данни къде да търся тази информация за двигателя,защото аз съм на ,,Вие,, с компютъра и разчитам повече на сина си да търсиAlfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
ако не ти разрешат от авто-къщата да я заведеш на диагностика, бягайНормално е в тяхно присъствие да се заведе в сервиз и да се закачи на екзаминър, преглед на мостовете и т.н.
Комън рейл е. Напиши JTD в търсачката на форума и ше разбереш много от нещата, които те интересуват_______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от morfiusПреди да сменяш каквото и да е, мини на една диагностика.
Първоначално публикувано от Pharrelltrustworthy знаеш ли като остава да мига оная жичка за подгряването след запалване следва смяна на свещите нали?
Първоначално публикувано от PharrellИ знаеш ли горе долу каква им е цената и какво да взема. Мерси предварително_______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от trustworthy
Аз дадох около 30-ина лв на парче, ако не се лъжа, отдавна беше. Магнет марели бяха майМоже и по-малко да е било
Кажи ти какви цени си чувал!
_______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от trustworthy
Аз дадох около 30-ина лв на парче, ако не се лъжа, отдавна беше. Магнет марели бяха майМоже и по-малко да е било
Кажи ти какви цени си чувал!
Па и при мен са с една в повечеhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
На някакъв принцип проба-грешка. На мен така са ми ги сменили ми казаха. Трябва да питам пак в сервиза, ама сменяй ги наред, бе, 2.4 двигател караш, за 5 свещички тука се превземашХората по 8 парчета на 1.4 сменят и гък не казват, ти...
_______
146 JTD - ex
Comment
Comment